Producătorul de ciocolată Cadbury și organizația Age UK s-au aliat în campania Donate Your Words – Oferă-ți cuvintele.

O serie limitată Cadbury nu mai are cuvinte pe ambalaj, îndemnându-i astfel pe englezi să dea măcar binețe unui om în vârstă singur care nu are cu cine vorbi.

Pentru fiecare ciocolata cu lapte Cadbury vândută, compania donează 30 de penny (1 liră are 100 de penny) organizației Age UK.

În Marea Britanie, 1,4 milioane de persoane în vârstă se luptă cu singurătatea. 225.000 dintre acești oameni stau și o săptămână întreagă fără a vorbi cu nimeni.

„Nimic nu e mai important decât să fii băgat în seamă de oameni, doar să vorbești cu ei”
Posted by:StandUPBiz

Idei & evenimente CSR

3 thoughts on “ Cadbury fără cuvinte pe ambalaj pentru bătrânii singuri ”

  1. Minunat!…am mai vazut ceva asemanator in Canada, unde seniorii erau luati cu microbuze de acasa si dusi la un mall, unde aveau mese rezevate si unde o muzica de fundal ii imbia pe cei doritori la dans…am fost si eu invitata de un domn distins si cu mult mai scolit la dans decat mine. Diferenta de clasa se vedea de departe! ( l-am calcat, l-am impuns, l-am zmucit cu cele doua picioare stangi ) , dar la final domnul a avut gentiletea sa-mi sarute mana si sa-mi multumeasca pentru onoarea de a fi dansat cu el!
    Subscriu cu entuziam sa ofer 1-2 ore din viata mea pentru varstinicii singuri ( ciocolata poate nu, daca nu am toate datele lor medicale) , dar un cos de fructe sau flori oricand. Si cat mai multe imbratisari….sper sa avem si noi asemenea programe de suflet in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *